top of page

AARRE AVUSTAJIEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN KOKEMUKSIA

Aarre Avustajat on perustettu paremman henkilökohtaisen avun asialla ja siksi me pidämme huolen, että avustajamme ja palvelumme ovat koko toimialan parhaita!

Aarre Avustajilla tuotamme henkilökohtaista apua suurella sydämellä ja kunnioitamme aina asiakkaittemme itsemääräämisoikeutta ja valinnanvapautta. Meillä asiakkaat saavat täyden vapauden valita, kuka heitä avustajaa, missä, miten ja milloin. Voit vaihtaa avustajan helposti ja suunnitella avustuskerrat juuri niin kuin itse haluat.

Aarre Avustajilla on henkilökohtaisen avun tyytyväisimmät asiakkaat ja pidämme huolta siitä, että myös sinä saat juuri sellaista palvelua kun itse haluat. 100% asiakkaistamme, jotka vaihtoivat Aarre Avustajille toiselta yritykseltä tai työnantajamallista kokee, että henkilökohtaisen avun palvelun laatu on parantunut Aarre Avustajien asiakkaana. Voimme siis lämpimästi suositella sinulle henkilökohtaisia avustajiamme.

 

Mikäli olet hakemassa kunnaltasi palveluseteliä tai olet miettinyt nykyisen palveluntuottajan vaihtamista, voit ottaa meihin yhteyttä. Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia, eivätkä sisällä sitoutumista mihinkään. Autamme ja neuvomme mielellämme kaikissa henkilökohtaisen avun asioissa.

Asiakastyytyväisyys

4,78 / 5

Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä avustajiimme sekä toimistohenkilökuntaan

100%

Asiakkaistamme sanoo palvelun laadun parantuneen siirryttyään Aarre Avustajille

95%

Asiakkaistamme suosittelee lämpimästi Aarre Avustajia

Tutustu Aarre Avustajien asiakas- ja avustaja kokemuksiin

Asiakas Ville
Avustaja Johanna

Etsitkö henkilökohtaista avustajaa? Voit soittaa meille milloin vain, täyttää yhteydenottolomakkeemme tai jättää puhelinnumerosi alla olevaan kenttään, niin me soitamme sinulle.

”Kiitos, puhelinnumero on vastaanotettu, soitamme sinulle mahdollisimman pian

bottom of page