Concrete

AARRE AVUSTAJIEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN KOKEMUKSIA

Asiakas, Kaarina

Olen erittäin tyytyväinen Aarre Avustajiin. Heidän henkilökohtaiset avustajansa ovat mukavia ja ahkeria. Olen tavannut jo useamman avustajan tai sijaisen ja kaikki ovat olleet ihania. En voi liikaa painottaa sitä kuinka tyytyväinen olen tämän yrityksen avustajiin ja se on myös vähentänyt todella paljon jatkunutta stressiäni henkilökohtaisesta avustajasta.

Nyt harmittelen, miksen vaihtanut palvelutarjoajaani jo aikaisemmin...

Oli myös mukava että Petteri kävi luonani henkilökohtaisesti moikkaamassa vaikka varmasti kiirettä pitää. 

Avustaja, Turku

Aitoa asiakkaista ja avustajista välittämistä. Erittäin hyviä kokemuksia työntekijänä ja hienoa olla mukana Aarre Avustajien avustajayhteisössä.

Asiakas, Turku

Henkilökohtaiset avustajani ovat loistavia ja he arvostavat sekä todella kuuntelevat minua. Voin aina luottaa että avustajani ovat hyviä kun ne tulevat Aarre Avustajilta. Voin sanoa että elämäni muuttui kun soitin Petterille, olisi pitänyt soittaa jo aiemmin.

Petteri, Toimitusjohtaja

Me olemme olemassa henkilökohtaisen avun asiakkaitamme varten ja pidän huolen, että olemme aina tavoitettavissa.

Aarre Avustajat

Aarre Avustajat on kotimainen henkilökohtaisen avun luotettava ammattilainen. Meillä saat päättää, kuka sinua avustaa, missä avustus tapahtuu, sekä miten ja milloin se toteutetaan. Toimintamme pohjautuu hyvään asiakastyytyväisyyteen sekä osaaviin lämminhenkisiin avustajiin, jotka tekevät avustusta aidosta kutsumuksesta ja iloisella asenteella!

 

Me haluamme olla sinulle paras vaihtoehto henkilökohtaisen avun palveluntarjoajaksi ja haluamme tuoda sinulle parhaat mahdollisuudet itsenäiseen elämään. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta ja hyviä kokemuksia henkilökohtaisen avun asiakkailtamme.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, olemme olemassa juuri sinua varten! 

Asiakas, Helsinki

Kivuliaana päivänä etsin uusia avustajia ja soitin Aarre Avustajille jotka jo lyhyen puhelun aikana saivat mieleni paremmaksi ja käynnistivät kiireellisten sijaisten etsimisen. Unohdin kovat kipuni tämän puhelun aikana ja siitä kiitän Petteriä!

Avustaja, Espoo

Jokainen asiakas otetaan huomioon yksilönä ja he todella päättävät, mikä on heille parasta.

Etsitkö henkilökohtaista avustajaa? Voit soittaa meille milloin vain, täyttää yhteydenottolomakkeemme tai jättää puhelinnumerosi alla olevaan kenttään, niin me soitamme sinulle.

”Kiitos, puhelinnumero on vastaanotettu, soitamme sinulle mahdollisimman pian