top of page

HENKILÖKOHTAISEN AVUN KÄYTTÄJÄ - ASIAKAS

Henkilökohtaisen avun asiakas

Aarre Avustajat on kotimainen henkilökohtaisen avun palveluntarjoaja, jonka tavoitteena on tuottaa parasta mahdollista henkilökohtaista apua juuri sinulle. Me hoidamme puolestasi avustajien rekrytoinnin, sairausloma- ja lomasijaiset sekä muut työnantajan velvoitteet.

Meillä saat valita, kuka sinua avustaa, missä ja milloin. Tarjoamme sinulle useita avustajavaihtoehtoja, joista saat itse valita mieluisimman. Kaikki avustajamme ovat luotettavia ja helposti lähestyttäviä, joten jo avustussuhteen alkuvaiheessa on mahdollista saada vankka molemminpuolinen luottamussuhde uuden avustajan kanssa.

Meillä asiakas johtaa ja ohjaa avustajaansa, koska haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdollisuudet tasavertaiseen ja omannäköiseen arkeen. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä. Me olemme olemassa sinua varten!

Henkilökohtaisen avun palveluseteli

Aarre Avustajat tuottaa henkilökohtaisen avun palveluita koko Suomen alueella. Asiakkaamme hankkivat meiltä haluamansa palvelun henkilökohtaisen avun palvelusetelillä, jolloin palvelu on asiakkaalle täysin maksutonta ja avustuskäynnit toteutetaan toiveiden mukaisesti puolen tunnin tarkkuudella. Paikalliset Aarre Avustajamme varmistavat, että sinä olet tyytyväinen palveluumme!

 

Aarre Avustajilla on henkilökohtaisen avun tyytyväisimmät asiakkaat ja pidämme huolta siitä, että myös sinä saat juuri sellaista palvelua kun itse haluat. 100% asiakkaistamme, jotka vaihtoivat Aarre Avustajille toiselta yritykseltä tai työnantajamallista kokee, että henkilökohtaisen avun palvelun laatu on parantunut Aarre Avustajien asiakkaana. Voimme siis lämpimästi suositella sinulle henkilökohtaisia avustajiamme.

 

Mikäli olet hakemassa kunnaltasi palveluseteliä tai olet miettinyt nykyisen palveluntuottajan vaihtamista, voit ottaa meihin yhteyttä. Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia, eivätkä sisällä sitoutumista mihinkään. Autamme ja neuvomme mielellämme kaikissa henkilökohtaisen avun asioissa.

AVUSTAJATILANNE

Heti vapaita avustajia!

Avustajatilanne on erinomainen. Aarre Avustajilta löydät nopeasti alueesi pidetyimmät henkilökohtaiset avustajat.

Asiakastyytyväisyys

4,78 / 5

Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä avustajiimme sekä toimistohenkilökuntaan

100%

Asiakkaistamme sanoo palvelun laadun parantuneen siirryttyään Aarre Avustajille

95%

Asiakkaistamme suosittelee lämpimästi Aarre Avustajia

Asiakaskokemus Aarre Avustajista

Henkilökohtainen avustaja
Henkilökohtainen avustaja
Henkilökohtainen avustaja
Henkilökohtainen avustaja
Henkilökohtainen avustaja

NÄIN TOIMIMME

thumb-up (1).png

Sovitaan yhdessä avustajatarpeesi

Millaista henkilökohtaista avustamista sinä haluat, milloin ja minkälainen avustaja sopisi juuri sinulle?

shop-assistant (1).png

Etsimme sinulle toivomasi avustajan

Palkkaamme nykyiset  tai uudet avustajasi meille töihin ja hoidamme kaikki työnantajavelvoitteet

round-done-button.png

Aloitamme ja olemme aina tavoitettavissa

Aloitamme palvelun kun sinulle sopii ja olemme aina vain puhelinsoiton päässä

bottom of page