top of page

HENKILÖKOHTAINEN AVUSTAJA

Tule töihin henkilökohtaiseksi avustajaksi Aarre Avustajille! Avustajamme toimivat asiakkaidemme käsinä ja jalkoina tukien heidän tavanomaista elämäänsä. Aarre Avustajilla pääset tekemään tärkeää ja mukavaa työtä ihmisten kanssa jotka tarvitsevat toisen henkilön tukea omassa elämässään.

Henkilökohtainen apu on sosiaalipalvelu, joka kohdistuu niihin toimiin, jotka henkilö tekisi itse, mutta ei niistä vamman tai sairauden vuoksi selviä yksin. Henkilökohtainen avustajan tarkoitus on auttaa asiakasta jokapäiväisissä arjen tehtävissä niin kotona kuin myös kodin ulkopuolella. Avustustehtävät ovat usein tavallisia vapaa-aikaan ja kodinhoitoon liittyviä tehtäviä, kuten asiakkaan avustamista kotona, ruoanlaitossa, pukeutumisessa, harrastuksissa, kaupassakäynnissä tai muissa arjen askareissa. Avustajan työhön ei sisälly hoivaa tai hoitotehtäviä eikä siihen ole koulutusvaatimusta, vaan työnhakijan sopivuus arvioidaan aina tilannekohtaisesti. Oikea asenne avustajan työtä kohtaan on tärkeintä!


Avustajanamme voit itse vaikuttaa siihen, miten paljon, millä asiakkaalla ja milloin haluat työskennellä ja tämän perusteella me etsimme sinulle sopivat työtehtävät sekä asiakkaat. Mikäli koet, että jokin asiakkaamme ei olekaan sinulle sopiva niin voimme etsiä sinulle vaihtoehtoisen asiakkuuden.

 

Haemme yhteisöömme jatkuvasti uusia avustajia, joille ihmisten auttaminen, sekä iloinen asenne työntekoa kohtaan tulee luonnostaan. Meillä henkilökohtaisen avustajan työ on antoisaa ja palkitsevaa. Mikäli haluat merkityksellisen työpaikan, jossa pääset auttamaan toista ihmistä, sekä olet ihmisläheinen ja luotettava, täytä työnhakulomake ja olemme sinuun pian yhteydessä. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, joten täytäthän sen rohkeasti niin kerromme mielellämme lisää avustajan töistä Aarre Avustajilla.

Henkilökohtainen avustaja

Henkilökohtaisen avustajan töitä tarjolla ympäri Suomen!

Minkälaista työtä on tarjolla?

Etsimme asiakkaillemme avustajia tärkeään, mutta joustavaan avustamistyöhön. Avustajana voit itse valita kuinka paljon haluat tehdä töitä. Työ sopii kaiken ikäisille työntekijöille, opiskelijoille, muun työn ohella työskenteleville sekä myös keikkatyöläisille, sillä tarvitsemme aika-ajoin lyhytaikaisia sijaisuuksia ilman sitoutumista. Henkilökohtaisen avustajan töitä on tarjolla ympäri Suomen ja löydät kaikki paikkakunnat työnhakulomakkeelta.

Mitä henkilökohtainen apu on?

Henkilökohtainen apu on vammaispalvelulain mukainen palvelu, joka kohdistuu niihin toimiin, jotka henkilö tekisi itse, mutta ei niistä vamman tai sairauden vuoksi selviä yksin. Henkilökohtainen avustajan tarkoitus on auttaa asiakasta jokapäiväisissä arjen tehtävissä niin kotona kuin myös kodin ulkopuolella. Henkilökohtainen apu tapahtuu pääasiassa asiakkaan kotona tai muualla asiakkaan määrittelemässä paikassa (esim. harrastukset, kaupassa käynti tai muut päivittäiset toimet kodin ulkopuolella).

Mitä henkilökohtainen avustaja tekee?
Avustustehtävät ovat usein tavallisia vapaa-aikaan ja kodinhoitoon liittyvä tehtäviä, kuten kaupassa käynnissä ja harrastuksissa avustamista, kodin ylläpidossa avustamista, ruoanlaittoia, siivoamista, pyykinpesua, asiakkaan avustamista ruokailussa, pukeutumisessa ja muissa arjen askareissa. Avustajan työhön ei sisälly hoivaa tai hoitotehtäviä eikä siihen ole koulutusvaatimusta, vaan työnhakijan sopivuus arvioidaan aina tilannekohtaisesti. Avustajamme toimivat asiakkaittemme ohjauksen ja ohjeiden perusteella kaikissa työtehtävissä eli avustajan ei tarvitse jännittää miten toimia tai minkälaista apua asiakas tarvitsee, sillä asiakas osaa itse neuvoa avustajaansa.

Millainen henkilö sopii avustajaksi?
Henkilökohtaiseksi avustajaksi sopii positiivinen, avulias, ahkera, ihmisläheinen ja luotettava työntekijä, jolla on oikeanlainen asenne avustamistyöhön. Voimme kokemuksiemme perusteella todeta, että oikea asenne avustamistyöhön on tärkein ominaisuus henkilökohtaisen avustajan työssä onnistumisessa. Aikaisempi avustamis- tai hoiva-alan kokemus ei ole välttämätöntä, vaan jokainen uusi avustaja perehdytetään ennen työn aloittamista. Edellytämme hakijoiltamme hyvää suomen kielen taitoa.

Millaisia työvuoroja on ja voinko vaikuttaa niihin?
Avustaminen tapahtuu niin arkisin kuin viikonloppuisinkin asiakkaittemme toiveiden mukaisesti. Avustajanamme voit kuitenkin itse vaikuttaa siihen, miten paljon ja milloin haluat työskennellä ja tämän perusteella me etsimme sinulle sopivat työtehtävät sekä asiakkaat. Mikäli koet, että jokin asiakkaamme ei olekaan sinulle sopiva niin voimme etsiä sinulle vaihtoehtoisen asiakkuuden.

Henkilökohtaisen avustajan palkka
Tarjoamme viihtyisän ja joustavan työpaikan, jossa pääset tekemään tärkeää työtä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisella palkkauksella sekä lisillä (esim. ilta-, lauantai- ja sunnuntai).

Rekrytointimme on jatkuvaa, joten täytäthän hakulomakkeen tarkasti, sillä täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Löydät toimintakuntamme työnhakulomakkeesta.

Lisätietoja

rekry@aarreavustajat.fi

Henkilökohtainen Apu.JPG

Työskentely henkilökohtaisena avustajana

Töihin Aarre Avustajille? Hae jo tänään!

bottom of page