HENKILÖKOHTAINEN AVUSTAJA

Aarre Avustajat on henkilökohtaisen avun palveluntarjoaja, joka haluaa omalla toiminnallaan varmistaa henkilökohtaisen avun käyttäjille mahdollisuuden helpompaan, omannäköiseen arkeen asiakkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Olemme kotimainen yritys, jolle asiakastyytyväisyys sekä hyvät ja osaavat työntekijät muodostavat palvelun perustan.

 

Haemme yhteisöömme jatkuvasti uusia osaavia avustajia, joille ihmisten auttaminen, sekä iloinen asenne työntekoa kohtaan tulee luonnostaan. Meillä henkilökohtaisen avustajan työ on antoisaa ja palkitsevaa. Mikäli haluat merkityksellisen työpaikan, jossa pääset avustamaan toista ihmistä jokapäiväisessä elämässä, sekä olet ihmisläheinen ja luotettava, täytä työnhakulomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Henkilökohtaisen avustajan työ

Vammaispalvelulain mukaan henkilökohtainen avustaminen on tarkoitettu vaikeavammaisille ihmisille ja kohdistuu niihin toimiin, jotka ihminen tekisi itse, mutta ei vamman tai etenevän sairauden vuoksi siihen kokonaan tai osittain kykene ilman toisen ihmisen apua. Henkilökohtainen apu voi olla avustamista kotona, koulussa, työpaikalla, sekä sosiaalisissa tilanteissa ja tapahtumissa. Aarre Avustajien tehtävänä on avustaa siellä, missä meitä tarvitaan. Siksi meillä asiakas päättää itse, kuka häntä avustaa, missä avustaminen tapahtuu ja miten se toteutetaan.

 

Henkilökohtaisen avun päällimmäisenä tarkoituksena on mahdollistaa vammaisen henkilön yhdenvertaisuutta toimia yhteiskunnassa sekä edesauttaa käyttäjänsä omatoimisuutta ja itsenäistä elämää.

Töihin Aarre Avustajille? Hae jo tänään!

Yhteydenotto

Ensimmäinen avustajatutustuminen

Aloituksen jälkeinen palautekysely

Säännöllinen yhteydenpito

Avustustarpeen kartoitus

Avustuksen aloitus

Avustussuhteen seuranta

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

  • White Facebook Icon

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ

© 2020 by Aarre Avustajat. All Rights Reserved