HENKILÖKOHTAINEN AVUSTAJA

Aarre Avustajat on henkilökohtaisen avun palveluntarjoaja, joka haluaa omalla toiminnallaan varmistaa henkilökohtaisen avun käyttäjille mahdollisuuden helpompaan, omannäköiseen arkeen asiakkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Olemme kotimainen yritys, jolle asiakastyytyväisyys sekä hyvät ja osaavat työntekijät muodostavat palvelun perustan.

 

Haemme yhteisöömme jatkuvasti uusia osaavia avustajia, joille ihmisten auttaminen, sekä iloinen asenne työntekoa kohtaan tulee luonnostaan. Meillä henkilökohtaisen avustajan työ on antoisaa ja palkitsevaa. Mikäli haluat merkityksellisen työpaikan, jossa pääset avustamaan toista ihmistä jokapäiväisessä elämässä, sekä olet ihmisläheinen ja luotettava, täytä työnhakulomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Henkilökohtainen avustaja

Henkilökohtaisen avustajan työ

Vammaispalvelulain mukaan henkilökohtainen avustaminen on tarkoitettu vaikeavammaisille ihmisille ja kohdistuu niihin toimiin, jotka ihminen tekisi itse, mutta ei vamman tai etenevän sairauden vuoksi siihen kokonaan tai osittain kykene ilman toisen ihmisen apua. Henkilökohtainen apu voi olla avustamista kotona, koulussa, työpaikalla, sekä sosiaalisissa tilanteissa ja tapahtumissa. Aarre Avustajien tehtävänä on avustaa siellä, missä meitä tarvitaan. Siksi meillä asiakas päättää itse, kuka häntä avustaa, missä avustaminen tapahtuu ja miten se toteutetaan.

 

Henkilökohtaisen avun päällimmäisenä tarkoituksena on mahdollistaa vammaisen henkilön yhdenvertaisuutta toimia yhteiskunnassa sekä edesauttaa käyttäjänsä omatoimisuutta ja itsenäistä elämää.

Henkilökohtaisen avustajan töitä tarjolla ympäri Suomen!

Etsimme vammaisille, vammautuneille ja ikääntyneille asiakkaillemme osa- ja kokoaikaisia henkilökohtaisia avustajia tärkeään, mutta joustavaan avustamistyöhön. Työ sopii kaiken ikäisille työntekijöille, opiskelijoille, muun työn ohella työskenteleville sekä myös keikkatyöläisille, sillä tarvitsemme aika-ajoin lyhytaikaisia sijaisuuksia ilman sitoutumista. Henkilökohtaisen avustajan töitä on tarjolla ympäri Suomen ja löydät kaikki paikkakunnat työnhakulomakkeelta.

Mitä henkilökohtainen apu on?

Henkilökohtainen apu on vammaispalvelulain mukainen palvelu, joka kohdistuu niihin toimiin, jotka henkilö tekisi itse, mutta ei niistä vamman tai sairauden vuoksi selviä yksin. Henkilökohtainen avustajan tarkoitus on auttaa asiakasta jokapäiväisissä arjen tehtävissä niin kotona kuin myös kodin ulkopuolella. Henkilökohtainen apu tapahtuu pääasiassa asiakkaan kotona tai muualla asiakkaan määrittelemässä paikassa (esim. harrastukset, kaupassa käynti tai muut päivittäiset toimet kodin ulkopuolella).

Mitä henkilökohtainen avustaja tekee?
Avustustehtävät ovat usein tavallisia kodinhoidollisia tehtäviä, kuten siivoamista, pyykinpesua, asiakkaan avustamista ruokailussa, pukeutumisessa, hygieniassa ja muissa arjen askareissa tai harrastuksissa. Avustajan työhön ei sisälly hoivaa tai hoitotehtäviä eikä siihen ole tutkintovaatimusta, vaan työnhakijan sopivuus arvioidaan aina tilannekohtaisesti.

 

Millainen henkilö sopii avustajaksi?
Henkilökohtaiseksi avustajaksi sopii positiivinen, avulias, ahkera, ihmisläheinen ja luotettava työntekijä, jolla on oikeanlainen asenne avustamistyöhön. Voimme kokemuksiemme perusteella todeta, että oikea asenne avustamistyöhön on tärkein ominaisuus henkilökohtaisen avustajan työssä onnistumisessa. Aikaisempi avustamis- tai hoiva-alan kokemus ei ole välttämätöntä, vaan jokainen uusi avustaja perehdytetään ennen työn aloittamista. Edellytämme hakijoiltamme hyvää suomen kielen taitoa.

Millaisia työvuoroja on ja voinko vaikuttaa niihin?
Avustaminen tapahtuu niin arkisin kuin viikonloppuisinkin asiakkaittemme toiveiden mukaisesti. Avustajanamme voit kuitenkin itse vaikuttaa siihen, miten paljon ja milloin haluat työskennellä ja tämän perusteella me etsimme sinulle sopivat työtehtävät sekä asiakkaat. Mikäli koet, että jokin asiakkaamme ei olekaan sinulle sopiva niin voimme etsiä sinulle vaihtoehtoisen asiakkuuden.

Hakeminen ja palkkaus
Tarjoamme viihtyisän ja joustavan työpaikan, jossa pääset tekemään tärkeää työtä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisella palkkauksella sekä lisillä (esim. ilta-, lauantai- ja sunnuntai).

Rekrytointimme on jatkuvaa, joten täytäthän hakulomakkeen tarkasti, sillä täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Löydät toimintakuntamme työnhakulomakkeesta.

Lisätietoja

rekry@aarreavustajat.fi

Töihin Aarre Avustajille? Hae jo tänään!