AARRE AVUSTAJAT

Henkilökohtainen apu

Aarre Avustajat on kotimainen henkilökohtaisen avun palveluntarjoaja, jonka tavoitteena on tuottaa parasta mahdollista henkilökohtaista apua kaikille sitä tarvitseville. Me hoidamme avustajien rekrytoinnin, sairausloma- ja lomasijaiset sekä kaikki muut työnantajan velvoitteet.

Meillä asiakas saa aina valita, kuka häntä avustaa, missä ja milloin. Tarjoamme asiakkaillemme useita avustajavaihtoehtoja, joista saa itse valita mieluisimman. Kaikki avustajamme ovat luotettavia ja helposti lähestyttäviä, joten jo avustussuhteen alkuvaiheessa on mahdollista saada vankka molemminpuolinen luottamussuhde uuden avustajan kanssa.

Meillä asiakas johtaa ja ohjaa avustajaansa, koska haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdollisuudet tasavertaiseen ja omannäköiseen arkeen. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä. Me olemme olemassa sinua varten!

Aarre Avustajilla työntekijöiden hyvinvointi on erityisen tärkeää, sillä vain siten pystymme tuottamaan henkilökohtaista apua sen vaatimalla tarkkuudella ja ammattimaisuudella. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tavoitteemme on olla Suomen paras henkilökohtaisen avun palveluntarjoaja.

AVUSTAJATILANNE

Heti vapaita avustajia!

Avustajatilanne on erinomainen. Aarre Avustajilta löydät nopeasti alueesi pidetyimmät henkilökohtaiset avustajat.

Aarre Avustajien toimihenkilöt

Katri

Palveluvastaava, Fysioterapeutti

Heippa,


Minä olen Katri ja ammatiltani Fysioterapeutti. Ennen Aarre Avustajia työskentelin pitkään neurologisen kuntoutuksen parissa. Työskentely vammautuneiden, vammaisten ja myös ikääntyneiden asiakkaiden kanssa on minulle tuttua.


Luonteeltani olen rauhallinen, empaattinen ja tunnollinen. Olen aktiivinen ihminen ja nuoruudessani viettänyt paljon aikaa rakkaan harrastukseni joukkuevoimistelun parissa. Vapaa-ajalla vietän paljon aikaa perheen ja ystävien kanssa. Lempipaikkani on kesämökki Kustavissa!

Kopio tiedostosta DSC02262.jpg

Lassi

Palvelupäällikkö, Lähihoitaja

Hei,
 

Nimeni on Lassi ja toimi Aarre Avustajilla Palvelupäällikkönä. Olen koulutukseltani Lähihoitaja.

Aikaisempien töitteni puolesta olen kehitysvamma-, sekä mielenterveys ja päihdetyön osaaja. Henkilökohtainen apu on myös hyvin tuttu palvelu minulle.


Luonteeltani olen kärsivällinen, rauhallinen ja huumorintajuinen (ainakin omasta mielestäni). Harrastan laitesukellusta, luontomatkailua ja kultuuria.

Kopio tiedostosta DSC02267.jpg

Merja

Palveluvastaava, Sosionomi

Moi kaikki!


Olen Merja ja toimin Aarre Avustajilla henkilökohtaisen avun palvelusuunnittelijana. Olen sosiaalialan koulutukseltani Sosionomi, mutta minulta löytyy myös ravintolakokin ja tarjoilijan koulutukset. Olen työskennellyt pitkään SOTE-alalla monien erilaisten asiakasryhmien kanssa. Minulla on kokemusta viranomaistyöstä sekä asiakkaiden ohjaustyöstä.


Tunnistan värikseni punaisen – extrovertti, energinen, reilu, suoraviivainen ja voimakastahtoinen.


Mottoni on – häntä pystyyn, vaikka hakaneuloilla!

85d74d_1e36971c3fae49e2920cf559a8c5f13e~

Jenni

Palvelukoordinaattori, Lähihoitaja

Heippa olen Jenni!


Olen koulutukseltani lähihoitaja ja minulla on pitkä kokemus kotiin vietävissä sosiaalihuoltopalveluissa työskentelystä. Luonteeltani olen iloinen ja reipas sekä pidän luonnosta ja mökkeilystä. Tykkään myös tehdä käsitöitä.
 

Aarre Avustajilla toimin erityisesti Uudenmaan alueella ja työskentelen täällä yhdessä Merjan kanssa :)

Jenni Toimihenkilökuva_edited.jpg

Mira

Palvelukoordinaattori, Lähihoitaja

Hei olen Mira!


Toimin Aarre Avustajilla Palvelukoordinaattorina. Minulta löytyy lähihoitajan koulutus ja olen aikaisemmin työskennellyt erilaisissa sosiaalipalvelualan tehtävissä. Olen myös itse toiminut henkilökohtaisena avustajana, joten palvelu on minulle hyvinkin tuttu.


Olen toimeen tarttuva, innostuva sekä positiivinen persoona ja pidän asiakaspalvelutyöstä!

Esittelykuva Mira.jpg

Taru

Palvelukoordinaattori

Moikka!

Olen Taru ja toimin Aarre avustajilla henkilökohtaisen avun Palvelukoordinaattorina ja tysökentelen erityisesti Pirkanmaan alueen asiakkaiden ja avustajien kanssa.

 

Opiskelen tällä hetkellä aikuis-kasvatustieteitä yliopistossa, josta koenkin olleen paljon hyötyä työssäni. Kuvailisin itseäni positiiviseksi ja toimeliaaksi persoonaksi. Pidän ihmisten parissa työskentelystä ja uudet haasteet motivoivat minua suuresti.

Logo uusi.jpg

Roosa

Palvelukoordinaattori, Lähihoitaja

Hei olen Roosa!

 

Olen Aarre Avustajien tuorein kasvo ja toimin Palvelukoordinaattorina. Minulla on aiempaa kokemusta sosiaalipalvelualasta niin kunnalliselta kuin myös yksityiseltä puolelta.

Logo uusi.jpg

Satu

Kehitysvastaava

Hei,
 

Minun nimeni on Satu ja toimin Aarre Avustajilla Kehitysvastaavana eli tulen usein tutuksi uusille asiakkaillemme ja avustajille sekä eri sidosryhmille. Minulla on aikaisempaa kokemusta vammais- ja vanhustyöstä sekä Lähihoitajan koulutus, että Tradenomin koulutus. 


Luonnehdin itseäni innostuvaksi ja iloiseksi persoonaksi. Nautin luonnossa liikkumisesta ja siksi vapaa-aikani vietänkin mieluiten ulkoilupoluilla ja mahdollisuuksien mukaan patikoimassa.

Logo uusi.jpg

Petteri

Toimitusjohtaja ja Aarre Avustajien perustaja

Hei!


Minun nimeni on Petteri Luoma-Nirva ja olen Aarre Avustajien toimitusjohtaja. Perustin Aarre Avustajat paremman henkilökohtaisen avun toivossa kaikille sen käyttäjille. Aarre Avustajien perheessä toimii satoja henkilökohtaisia avustajia ympäri Suomen, mutta toimistollamme sinua palvelevat mahtavat toimihenkilömme Katri, Lassi, Merja, Jenni, Mira, Taru, Roosa ja Satu. Löydät heidän esittelynsä minun esittelyni alapuolelta.


Toimihenkilömme ovat vammaispalveluiden ammattilaisia yli 30 vuoden sosiaalialan työkokemuksella, mm. sosionomin, fysioterapeutin ja lähihoitajan taustoilla. Tarjoamme siis osaavan tuen kaikille asiakkaillemme vuoden jokaisena päivänä. Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää! Jokainen asiakkaamme voi aina soittaa myös suoraan minulle, sen lupaan!

Petteri Luoma-Nirva.jpg

NÄIN TOIMIMME

thumb-up (1).png

Sovitaan yhdessä avustajatarpeesi

Millaista henkilökohtaista avustamista sinä haluat, milloin ja minkälainen avustaja sopisi juuri sinulle?

shop-assistant (1).png

Etsimme sinulle toivomasi avustajan

Palkkaamme nykyiset  tai uudet avustajasi meille töihin ja hoidamme kaikki työnantajavelvoitteet

round-done-button.png

Aloitamme ja olemme aina tavoitettavissa

Aloitamme palvelun kun sinulle sopii ja olemme aina vain puhelinsoiton päässä