Concrete

AARRE AVUSTAJAT - YRITYKSESTÄ

Aarre Avustajat

Aarre Avustajat on kotimainen henkilökohtaisen avun tarjoaja, jonka tavoitteena on tuottaa parasta mahdollista henkilökohtaista apua juuri sinulle. Me hoidamme puolestasi avustajien rekrytoinnin, sairausloma-, ja lomasijaiset sekä muut työnantajan velvoitteet.

Meillä saat valita, kuka sinua avustaa, missä ja milloin. Tarjoamme sinulle useita avustajavaihtoehtoja, joista saat itse valita mieluisimman. Kaikki avustajamme ovat luotettavia ja helposti lähestyttäviä, joten jo avustussuhteen alkuvaiheessa on mahdollista saada vankka molemminpuolinen luottamussuhde uuden avustajan kanssa.

Meillä asiakas johtaa ja ohjaa avustajaansa, koska haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdollisuudet tasavertaiseen ja omannäköiseen arkeen. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.

 

Me olemme olemassa sinua varten!​

Meille työntekijöiden hyvinvointi on erityisen tärkeää, sillä vain siten pystymme tuottamaan henkilökohtaista apua sen vaatimalla tarkkuudella ja ammattimaisuudella. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tavoitteemme on olla Suomen paras henkilökohtaisen avun palveluntarjoaja.

bgn-industries-2-2.png

NÄIN TOIMIMME

thumb-up (1).png

Sovitaan yhdessä avustajatarpeesi

Millaista henkilökohtaista avustamista sinä haluat, milloin ja minkälainen avustaja sopisi juuri sinulle?

shop-assistant (1).png

Etsimme sinulle toivomasi avustajan

Palkkaamme nykyiset  tai uudet avustajasi meille töihin ja hoidamme kaikki työnantajavelvoitteet

round-done-button.png

Aloitamme ja olemme aina tavoitettavissa

Aloitamme palvelun kun sinulle sopii ja olemme aina vain puhelinsoiton päässä