top of page

AARRE AVUSTAJAT

Henkilökohtainen apu

Aarre Avustajat on kotimainen henkilökohtaisen avun palveluntarjoaja, jonka tavoitteena on tuottaa parasta mahdollista henkilökohtaista apua kaikille sitä tarvitseville. Me hoidamme avustajien rekrytoinnin, sairausloma- ja lomasijaiset sekä kaikki muut työnantajan velvoitteet.

Meillä asiakas saa aina valita, kuka häntä avustaa, missä ja milloin. Tarjoamme asiakkaillemme useita avustajavaihtoehtoja, joista saa itse valita mieluisimman. Kaikki avustajamme ovat luotettavia ja helposti lähestyttäviä, joten jo avustussuhteen alkuvaiheessa on mahdollista saada vankka molemminpuolinen luottamussuhde uuden avustajan kanssa.

Meillä asiakas johtaa ja ohjaa avustajaansa, koska haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdollisuudet tasavertaiseen ja omannäköiseen arkeen. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä. Me olemme olemassa sinua varten!

Aarre Avustajilla työntekijöiden hyvinvointi on erityisen tärkeää, sillä vain siten pystymme tuottamaan henkilökohtaista apua sen vaatimalla tarkkuudella ja ammattimaisuudella. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tavoitteemme on olla Suomen paras henkilökohtaisen avun palveluntarjoaja.

AVUSTAJATILANNE

Heti vapaita avustajia!

Avustajatilanne on erinomainen. Aarre Avustajilta löydät nopeasti alueesi pidetyimmät henkilökohtaiset avustajat.

Aarre Avustajien toimihenkilöt

Satu

Palvelupäällikkö, Lähihoitaja, Tradenomi

Hei,

Minun nimeni on Satu ja toimin Aarre Avustajilla Palvelupäällikkönä eli tulen usein tutuksi uusille asiakkaillemme ja avustajille sekä eri sidosryhmille. Minulla on paljon aikaisempaa kokemusta vammais- ja vanhustyöstä sekä Lähihoitajan koulutus, että Tradenomin koulutus.

 
Luonnehdin itseäni innostuvaksi ja iloiseksi persoonaksi. Nautin luonnossa liikkumisesta ja siksi vapaa-aikani vietänkin mieluiten ulkoilupoluilla ja mahdollisuuksien mukaan patikoimassa.

Satu esittelykuva_edited.jpg

Lassi

Palvelupäällikkö, Lähihoitaja

Hei,
 

Nimeni on Lassi ja toimi Aarre Avustajilla Palvelupäällikkönä. Olen koulutukseltani lähihoitaja ja tehnyt pitkään töitä vammaispalveluiden asiakkaiden kanssa.

Aikaisempien töitteni puolesta olen kehitysvamma-, sekä mielenterveys ja päihdetyön osaaja. Henkilökohtainen apu on myös hyvin tuttu palvelu minulle.


Luonteeltani olen kärsivällinen, rauhallinen ja huumorintajuinen (ainakin omasta mielestäni). Harrastan laitesukellusta, luontomatkailua ja kultuuria.

Kopio tiedostosta DSC02267.jpg

Katri

Palveluvastaava, Fysioterapeutti

Heippa,

Nimeni on Katri ja toimin Aarre Avustajilla palveluvastaavana. Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja työkokemusta minulla on erityisesti neurologisesta kuntoutuksesta, mutta myös tuki- ja liikuntaelinfysioterapiasta sekä veteraanikuntoutuksesta.

 

Kuvailisin itseäni rauhalliseksi, empaattiseksi ja tunnolliseksi ihmiseksi, jolle perhe ja ystävät ovat tärkeitä. Nautin liikkumisesta, minkä takia vietänkin paljon aikaa erilaisten urheilulajien parissa. Myös perheen kanssa aika kuluu usein erilaisissa aktiviteeteissa ja harrastuksissa, mutta nautimme myös mökillä olosta.

Kopio tiedostosta DSC02262.jpg

James

Palveluvastaava, Sosionomi

Moi, olemme James ja Vieno!

Koulutukseltani olen sosionomi ja ennen Aarre Avustajia olin pitkään lastensuojelun sijaishuollossa töissä. Tämän lisäksi olen tehnyt töitä ammatillisena tukihenkilönä ja toiminut koulunkäyntiavustajana erityisluokassa. 

 

Ihmisenä olen rennon rempseä ja helposti lähestyttävä. Vapaa-ajalla minut löytää usein jonkin näköisen urheilun parista puuhastelemassa. Harrastuksissa on vahvasti läsnä ystävät.

 

Vieno on 1-vuotias labradori, jonka koulutus on vielä pahasti kesken. Tästä huolimatta koko toimiston väki on vahvasti sitä mieltä, että Vienosta kehittyy vielä loistava noutaja ja mainio Aarre Avustaja!

James esittely_edited.jpg

Jenni

Palvelukoordinaattori, Lähihoitaja

Heippa olen Jenni!


Olen koulutukseltani lähihoitaja ja minulla on pitkä kokemus kotiin vietävissä sosiaalihuoltopalveluissa työskentelystä.

 

Luonteeltani olen iloinen ja reipas sekä pidän luonnosta ja mökkeilystä. Tykkään myös tehdä käsitöitä.
 

Aarre Avustajilla toimin erityisesti Uudenmaan alueella

Jenni Toimihenkilökuva_edited.jpg

Roosa

Palvelukoordinaattori, Lähihoitaja

Hei olen Roosa!

 

Toimin Aarre Avustajilla henkilökohtaisen avun Palvelukoordinaattorina ja olen koulutukseltani lähihoitaja. Minulla on aiempaa kokemusta sote-alasta niin kunnalliselta kuin myös yksityiseltä puolelta.

 

Vapaa-aikaani vietän ystävieni ja touhukkaiden koirieni kanssa. Kuvailisin itseäni rauhalliseksi ja huumorintajuiseksi.

IMG_8337_edited.jpg

Petri

Palvelukoordinaattori, Ohjaaja

Hei minun nimeni on Pete!

 

Toimin Aarre Avustajilla Palvelukoordinaattorina. Olen koulutukseltani koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja. Aikaisemmin urallani olen toiminut pitkään mm. erityislasten ja nuorten parissa vapaa-ajan ohjauksen merkeissä.

 

Luonteeltani olen rauhallinen, tunnollinen ja huumorintajuinen. Tunnistan itseni parhaiten "Pete" lempinimestäni :)

Aino

Palvelukoordinaattori, Tulkki

Hei minä olen Aino!

 

Olen koulutukseltani puhevammaisten tulkki ja kommunikaatio-ohjaaja. Aarre Avustajilla toimin Palvelukoordinaattorina. Vammaispalveluiden asiakkaat ovat minulle hyvin tuttuja ja minulla on aikaisempaa työkokemusta etenkin erityislasten kanssa työskentelystä ja olen myös itse toiminut henkilökohtaisena avustajana.

 

Vapaa-ajallani nautin liikunnasta ja koirieni kanssa puuhailusta. Kuvailisin itseäni rauhalliseksi ja empaattiseksi ihmiseksi.

Esittelykuva Aino R.JPG

Sini

Palvelukoordinaattori, Lähihoitaja

Moikka!

 

Minun nimeni on Sini ja olen koulutukseltani lähihoitaja. Olen työskennellyt usean vuoden ajan sote-alalla. Kokemusta minulla on erityisesti kotiin vietävistä palveluiden, joiden parissa niin vanhus- kuin vammaispalveluiden asiakkaat ovat tulleet hyvin tutuksi.

 

Luonteeltani olen positiivinen, iloinen ja empaattinen ihminen. Muiden auttaminen on lähellä sydäntäni ja siksi koen tekeväni tärkeää työtä.

Sini henkilökuva_edited.jpg

Feodor

Palvelukoordinaattori, Lähihoitaja

Moikka, olen Feodor!

 

Olen koulutukseltani lähihoitaja ja minulla useamman vuoden ajalta kokemuksia kotipalveluiden järjestämisestä. Aikaisemmin olen toiminut yksityisen ja julkisen puolen terveydenhuollossa kaikenikäisten asiakkaiden kanssa.
 

Luonteeltani olen rauhallinen, rento ja huumorintajuinen. Minua kutsutaan yleensä lempinimelläni, joka on Feba :)

Emmi

Palvelukoordinaattori, Lähihoitaja

Hei, minun nimeni on Emmi!

 

Toimin Palvelukoordinaattorina Aarre Avustajilla. Koulutukseltani olen lähihoitaja. Lähihoitajana olen toiminut erilaisissa kotiin vietävissä sosiaalipalveluissa. Kokemusta löytyy niin vammaispalveluista kuin myös vanhuspalveluista.
 

Kuvailisin itseäni sosiaaliseksi sekä positiiviseksi. Olen tunnollinen, iloinen ja empaattinen, sekä pidän työskentelystä ihmisten parissa.

Emmi esittelykuva_edited.jpg

Jasmin

Palvelukoordinaattori, Lähihoitaja

Moi olen Jasmin!

 

Koulutukseltani olen lähihoitaja ja minulta löytyy aikaisempaa  kokemusta erityisesti kotiin vietävistä palveluista. Olen toiminut erilaisten asiakasryhmien kanssa, niin nuorten kuin myös vanhempien.
 

Luonteeltani olen iloinen ja lempeä. Vapaa-ajallani tykkään tehdä erilaisia aktiviteettejä, kuten viettää aikaa ystävieni sekä rakkaan kummityttöni kanssa.

Jasmin_esittelykuva_edited.jpg

Maija

Palvelukoordinaattori, Lähihoitaja

Moikka,


Minä olen Maija ja toimin Aarre Avustajilla Palvelukoordinaattorina. Olen ammatiltani lähihoitaja ja olen työskennellyt erilasissa tehtävissä palveluasumisessa. Olen tottunut toimimaan erilaisten asiakasryhmien kanssa tilanteesta riippumatta.

Kuvailisin itseäni iloiseksi, mutta samalla rauhalliseksi henkilöksi joka arvostaa hyvää huumorintajua :). Vapaa-ajallani tykkään puuhailla kavereiden kanssa kaikenlaista sekä satunnaisesti harrastan valokuvausta. Mukanani kulkee myös pieni koira nimeltä Lenni!

Saga

Palveluvastaava, Sosionomi

Hei!

Nimeni on Saga ja olen ammatiltani sosionomi.

Minulla on kokemusta erityistä tukea tarvitsevien ihmisten kanssa toimimisesta niin oman elämäni kuin töiden kautta. Ihmisten kanssa työskenteleminen on minulle lähellä sydäntä.

 

Ennen sosiaalialaa harjoitin ammatikseni musiikkia, joka on yhä osa vapaa-aikaani.

Toisinaan minut saattaa löytää myös metsäpoluilta rinkka selässä ja iso pino eväsleipiä mukana. Minua kutsutaan herkästi innostuvaksi luontoihmiseksi, jolle uuden oppiminen ja muista huolehtiminen ovat merkittävä osa elämää.

Saga toimihenkilökuva.jpg

Ville

Palvelukoordinaattori

Hei, nimeni on Ville!

Toimin palvelukoordinaattorina Aarre Avustajilla.

Olen toiminut useissa asiakaslähtöisissä tehtävissä vuosien varrella.

Minulla on aikaisempaa kokemusta vammaispalvelusta sekä ihmisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista huolehtimisesta.

Kuvailen itseäni reippaaksi asiakaspalvelijaksi, joka suurella sydämellä pyrkii ratkomaan eteen tulevia haasteita asiakkaiden ja avustajien hyväksi. Kotoa minulta löytyy kaksi karvaista koirakaveria, Buddy ja Nero, joiden kanssa vietän paljon aikaa vapaa-ajastani :)

Ville toimihenkilökuva.jpg

Neea

Palvelukoordinaattori, Lähihoitaja

Moikka!

Minun nimeni on Neea ja olen koulutukseltani lähihoitaja.

 

Aikaisempaa työkokemusta minulla on eri asiakasryhmien kanssa työskentelystä sote-alalla, mutta viimeiset työvuoteni ovat vierähtäneet varhaiskasvatuksen parissa.

Luonteeltani olen toimelias, iloinen ja omistautuva.

Vapaa-aikani kuluu oman hevosen ja perheen, sekä ystävien parissa.

Neea toimihenkilökuva.jpeg

Petteri

Toimitusjohtaja ja Aarre Avustajien perustaja

Hei!


Minun nimeni on Petteri Luoma-Nirva ja olen Aarre Avustajien toimitusjohtaja. Perustin Aarre Avustajat paremman henkilökohtaisen avun toivossa kaikille sen käyttäjille. Aarre Avustajien perheessä toimii satoja henkilökohtaisia avustajia ympäri Suomen, mutta toimistollamme sinua palvelevat mahtavat toimihenkilömme. Löydät heidän esittelynsä minun esittelyni alapuolelta.


Toimihenkilömme ovat vammaispalveluiden ammattilaisia yli 50 vuoden sosiaalialan työkokemuksella, mm. sosionomin, fysioterapeutin, tulkin ja lähihoitajan taustoilla. Tarjoamme siis osaavan tuen kaikille asiakkaillemme vuoden jokaisena päivänä. Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää! Jokainen asiakkaamme voi aina soittaa myös suoraan minulle, sen lupaan!

Petteri Luoma-Nirva.jpg

NÄIN TOIMIMME

thumb-up (1).png

Sovitaan yhdessä avustajatarpeesi

Millaista henkilökohtaista avustamista sinä haluat, milloin ja minkälainen avustaja sopisi juuri sinulle?

shop-assistant (1).png

Etsimme sinulle toivomasi avustajan

Palkkaamme nykyiset  tai uudet avustajasi meille töihin ja hoidamme kaikki työnantajavelvoitteet

round-done-button.png

Aloitamme ja olemme aina tavoitettavissa

Aloitamme palvelun kun sinulle sopii ja olemme aina vain puhelinsoiton päässä

bottom of page