SUOJAINAPUA KORONAVIRUSPANDEMIAN AIKANA

Aarre Avustajat haluaa tukea kaikkia henkilökohtaisen avun käyttäjiä suojainten hankinnassa koronapandemian aikana. Sosiaali- ja terveysministeriö linjasi 13.5.2020 suu-nenäsuojainten käytöstä henkilökohtaisessa avussa riskiryhmien kanssa toimiessa ja tiedämme, että suojainten saaminen voi olla tällä hetkellä vaikeaa.


Haluamme tukea kaikkia henkilökohtaisen avun käyttäjiä ja jakaa suojaimia niitä tarvitseville. Olemme koronapandemian aikana toimittaneet avustajillemme jo tuhansia suojaimia sekä muita hygieniatuotteita ja teemme aika-ajoin isoja tilauksia maahantuojilta. Varastoissamme on tällä hetkellä suojaimia Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Pirkanmaan alueille ja pystymme jakamaan niistä suojaimia niitä tarvitseville mahdollisuuksiemme mukaan.


Suojainten saaminen ei edellytä Aarre Avustajien asiakkuutta, vaan jaamme suojaimia kaikille henkilökohtaisen avun käyttäjille.


Suojaimia voit pyytää täyttämällä alla olevan lomakkeen tai  lähettämällä lomakkeen tiedot sähköpostitse asiakas@aarreavustajat.fi


Toivomme kaikille turvallista ja mukavaa kevättä, pidetään huolta toisistamme!

Pyydä suojaimia tästä niin otamme sinuun yhteyttä

Yhteydenotto

Ensimmäinen avustajatutustuminen

Aloituksen jälkeinen palautekysely

Säännöllinen yhteydenpito

Avustustarpeen kartoitus

Avustuksen aloitus

Avustussuhteen seuranta

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

  • White Facebook Icon

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ

© 2020 by Aarre Avustajat. All Rights Reserved